محل تبلیغات شما

حرفه‌ی عکاسی جزء یکی از حرفه‌های محبوب در صنعت هنر می‌باشد. اما اگر جزء افرادی هستید که تصور می‌کنند هنر عکاسی تنها فشار دادن دکمه‌ی شاتر می‌باشد، سخت در اشتباه می‌باشید. البته هر چه تجهیزات عکاسی شما با کیفیت تر باشند در عکاسی بهتر شما را یاری خواهد کرد. اما تنها گزینه برای داشتن عکس‌های با کیفیت و زیبا نمی‌باشد. در واقع حرفه عکاسی هنر ترکیب بندی و ثبت تصاویر آن می‌باشد. در غیر اینصورت هر شخصی که توانایی مالی خرید دوربین حرفه‌ای گران قیمت عکاسی را داشته باشد را می‌توان یک عکاس دانست. در اصل عکاسی دارای سه وجه علمی، صنعتی و هنری می‌باشد، عکاسی به صورت یک علم به جهان معرفی شد و در قالب صنعت توسعه یافت و به عنوان هنر ثبت شده است.

عکاسی

عکاسی هنر است و بس
عکاسی یک هنر است و بس و عکاس باید یک هنرمند تمام عیار باشد. به عبارت دیگر برای اینکه در جامعه‌ی هنری عکاسان حرفی برای گفتن داشته باشید باید از سایر هنرها هر چند کم سر رشته و تجربه داشته باشید. عکاسی می‌تواند بر جامعه تاثیر گذاشته و متقابلا از آن تاثیر بپذیرد، پس عکاسانی که علاوه بر اصولی فنی کار با دوربین از تاریخ، فلسفه، معماری، سینما و حتی گرافیک و تبلیغات سر رشته دارند، عکس‌های ماندگار تری را ثبت خواهند کرد. اما امروزه متاسفانه بسیاری از عکاسان مبتدی و حتی عکاسان حرفه‌ای تنها فشار دهنده دکمه ی شاتر دوربین هستند. اما اگر به تازگی وارد حرفه‌ی عکاسی شده اید و قصد دارید جایگاه خود را در سالن‌های نمایشگاهی و کلکسیون‌ها حفظ کنید باید سعی کنید چیزی فراتر از اصول فنی عکاسی را فرا بگیرید.

تفاوت عکاسی پرتره و عکاسی پرسنلی
در عکاسی پرسنلی هدف تنها ثبت تصویر سر و صورت اشخاص آن هم به شکل کاملا عادی و نرمال می‌‌باشد. در این سبک عکاسی هیچ هدف خاصی دنبال نخواهد شد و پیش زمینه سفید و ساده ای برای آن معمولا استفاده می‌شود. تنها موارد استفاده از سبک عکاسی برای اهداف کاری و شناسایی هویت می‌باشد و به همین دلیل در این سبک عکاسی چهره در طبیعی ترین حالت خود قرار دارد. اما عکاسی پرتره از تنوع بسیار بالاتری برخوردار می‌باشد و خود به چندین دسته تقسیم می‌شود. به عنوان مثال عکس های آتلیه ای که معمولا مخاطب آن عروس و دامادها هستند یکی از سبک های عکاسی پرتره می‌باشد که نحوه‌ی ژست گرفتن، ترکیب بندی صحنه و نورپردازی در آن بسیار اهمیت دارد و یا عکاسی خانواده که سبک عکاسی بسیار محبوبی در میان افراد می‌باشد. همچنین عکاسی مد و عکاسی هنری از چهره ها نوعی عکاسی پرتره محسوب می‌شود که احتیاج به دانش وسیع عکاس در بحث نورپردازی و ترکیب بندی می‌باشد.

عکاسی صنعتی و عکاسی تبلیغاتی
عکاسی صنعتی و تبلیغاتی دو سبک عکاسی جدا از هم می‌باشد ولی همواره مکمل یکدیگر بوده و جدایی ناپذیر می‌باشند. در این سبک عکاسی تنها قانونی که باید به آن عمل کنید تا در این سبک موفق باشید، داشتن خلاقیت می‌باشد. خلاقیت و تنوع کاری در این سبک سبب جلب مخاطب نسبت به محصولی که از آن عکاسی کرده اید می‌شود. اگر به عنوان یک عکاس حرفه ای در این سبک مشغول فعالیت هستید تا جای امکان ذهن خود را باز نگه داشته و از اتفاقات روزمره الهام بگیرید.

تفاوت عکاسی با موبایل و دوربین عکاسی
دوربین موبایل با دوربین عکاسی حرفه‌ای تفاوت های زیادی دارد که سبب شده همچنان عکاسان حرفه‌ای سراغ دوربین موبایل برای انجام پروژه های خود نروند. البته کیفیت و وضوح عکاسی دوربین‌های گوشی موبایل روز به روز در حال پیشرفت و بهتر شدن می‌باشد. اما دوربین‌های عکاسی نیز سال به سال در حال بهتر شدن هستند. یکی از مزیت‌های استفاده از دوربین موبایل در دسترس بودن وحمل راحت آن نسبت به دوربین عکاسی می‌باشد. اما ثابت بودن لنز و فاصله‌ی کانونی سبب میشود که همچنان اولویت عکاسان برای عکاسی حرفه‌ای دوربین های موبایل نباشند.

آموزش نحوه سه بعدی کردن اتومبیل در نرم افزار تری دی مکس (تصویری)

بهترین نرم افزارها برای طراحی اتومبیل، طراحی صعنتی و طراحی مبلمان

۴ تا از بهترین سی دی ها و دی وی دی های آموزش نرم افزار ۳dsmax

عکاسی ,می‌باشد ,سبک ,دوربین ,موبایل ,هنر ,این سبک ,در این ,سبک عکاسی ,عکاسی پرتره ,می‌باشد اما ,بگیرید تفاوت عکاسی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گلزار ادب